Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.02.2014 15:05 - Как да влезем във форма за Свети Валентин
Автор: vliubenitevalentin Категория: Тя и той   
Прочетен: 470 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 11.02.2014 15:06


 Празника наближава, вие сте влюбена – и една идея по-пухкава от миналата година. Ако не можете да закопчаете ципа на любимата си рокля, не изпадайте в униние. Имате време да влезете във форма за празника. Нужно е само да спазвате следните хитринки:
По-малки съдове – по-малки порции – сменете любимите си големи чинии с по-малки такива. Така, хем храната ще изглежда повече, хем няма да се тъпчете ненужно.
image
Вода - много вода – метаболизмът се нуждае от вода. Една или две чаши вода между храненията ускоряват обмяната на веществата с до 30%. Ако добавите сок от лимон ползата ще е двойна – хидратирани и освежени.
Паласки

Прехвърлете вилицата в другата ръка – този елементарен трик, ще увеличи времето ви за хранене. Така, ще дадете възможност на стомаха ви да се „насити“ и да изпрати информацията до мозъка, което обикновено отнема около 20 минути. А и е далеч по-вероятно да се изнервите и да оставите половината порция неизядена.
Спрей за олио - това не е просто поредната модна приумица. Поставете клонки ароматни билки в шишето със зехтин и овкусете салатата си. Така хем няма начин да прехвърлите препоръчителните 1-2 лъжици мазнина, хем почти е невъзможно да покапете покривката. Опитайте!

image
Пиене на вода

Използвайте ренде – неслучйно в ресторантите и заведенията всичко е настъргано на ренде. Така с по-малко количество се покрива по-голяма площ. Използвайте го, за да настържете сирене в любимата си салата или кашкавал на спагети – ще използвате с около 20% по-малко млечни продукти и ще се наслаждавате на ястията с чиста съвест.
Снимки – от най-слабия и секси период от живота ни закачени на вратата на хладилника могат имат по-силно действие от катинар. Закачете една снимка и на шкафа със сладките, както и една на вратата на гардероба. Важното е да е пред очите ви през цялото време, за да не забравяте каква е целта.
Хапване на сладко

image



Скрийте сладките – ако не можете съвсем без сладки – скрийте ги. Сложете ге в непрозрачни кутии в дъното на най-високия шкаф, зад овесените ядки. Важно е да не ги виждате, така е по-вероятно да не се сетите за тях.
Списък на изяденото – опитайте поне два дни да записвате всичко, което изяждате. Солетите и бонбоните също се записват. Бъдете максимално честни и подробни. Сега разбрахте ли от къде са тези пет килограма?
Движете се - слезте от метрото или рейса една спирка по-рано и походете до вкъщи. Не използвайте асансьора – качете се по стълбите. Излезте на разходка вместо за подарък за свети валентин  в МОЛ-а. Каквото и да е – но се движете.  



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: vliubenitevalentin
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 7173
Постинги: 2
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930